Terug

LECHUZA BLOEMPOTTEN en PLANTENBAKKEN | Click Here !

  • OutdoorClick snelle levering
  • OutdoorClick groot assortiment
  • OutdoorClick voor elk avontuur

Outdoor hoeft niet altijd ver reizen te betekenen! Geniet in je eigen tuin, op je terras of balkon van het buitenleven met onze speciale selectie van bijzondere producten. (4)

Het hele jaar door kun je genieten van je planten met het unieke zelfbewateringssysteem van de Lechuza plantenbakken en ondertussen bereid je de heerlijkste gerechten in de buitenlucht. Ook thuis kun je met onze producten comfortabel outdoor zijn.

Outdoor hoeft niet altijd ver reizen te betekenen! Geniet in je eigen tuin, op je terras of balkon van het buitenleven met onze speciale selectie van bijzondere producten.

Naast het uitgebreide assortiment tuinmeubelen, schaduwdoeken en alles voor outdoorcooking vind je hier veel inspiratie om het buiten nog aangenamer te maken met planten en bloemen.

Water is leven!

Een plant heeft vooral drie dingen nodig om te groeien en gedijen: genoeg licht, een voedingsstoffenrijke bodem en natuurlijk water. Met de plantenbakken van Lechuza laten wij je zien hoe makkelijk het verzorgen van planten kan zijn!

Naar het voorbeeld van de natuur

Planten water geven is soms helemaal niet zo makkelijk: wordt er te weinig water gegeven, droogt de plant uit. Wordt er te veel water gegeven, is stilstaand water het gevaar. Daarom heeft Lechuza een intelligent bewateringssysteem ontwikkeld waarmee de plant steeds zo veel water kan opnemen als ze op dat moment nodig heeft – net als in de natuur.

Eenvoudig, efficiënt en uniek!

Met het intelligente bewateringssysteem wordt een natuurlijke omgeving voor de plant nagebootst: het plantensubstraat LECHUZA-PON geeft de planten een betere wortelgroei en voert belangrijke voedingsstoffen toe. Het regelt verder de watertoevoer naar de wortels, zodat de plant steeds zonder stilstaand water de gewenste hoeveelheid water kan opnemen.

Ontdek het hier bij www.deslimsteplantenbak.nl van Lechuza by CollectClick C.V.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »